Prin amplasare si facilitatile oferite, hotelul Casa Iris este locul potrivit pentru a petrece vacante frumoase la munte. Vila este compusa din 13 camere duble standard, o camera dubla matrimoniala de lux, 4 junior suites si 2 senior suites, toate dotate cu televizor LCD, minibar, telefon si acces gratuit la internet. Cat timp stati la noi, nu aveti grija masinii. Astfel va puteti petrece o vacanta linistita, fara evenimente neplacute.

Va oferim o varietate de mancaruri din bucataria traditionala si internationala, preparate folosind ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate. In plus, am amenajat un barbecue in aer liber, pentru cei care doresc sa petreaca seri placute in jurul gratarului.

Meniu Restaurant

Unable to display PDF file. Download instead.

Casa Iris este un loc potrivit si pentru intalnirile de afaceri. Sala de conferinte are o capacitate de 50 de locuri si dotarile necesare pentru sedinte si prezentari: flipchart, ecran de proiectie, videoproiector, laptop, sistem de sonorizare.

Clubul nostru este alternativa potrivita daca doriti sa va distrati alaturi de prieteni. Va punem la dispozitie masa de biliard, un smart TV LED si o masa de rummy.

La Casa Iris puteti avea un stil de viata sanatos si atunci cand sunteti departe de casa. Aveti acces gratuit la sala de sport si la cele doua saune (umeda si uscata).